Kundehistorier

Brukere av Lecitnect K2 Superior:

Astrid Eriksen, Lillehammer

– Nå er armen min blitt bra

Jeg slet med en dårlig arm, og hadde ikke særlig mye overskudd. Men så kom jeg over Lectinect K2 Superior, og det gjorde susen! Allerede etter tre ukers bruk har jeg fått overskudd «deluxe», og kan bruke den armen som før var dårlig.

Nå føler jeg meg sterkere, og det gjør bare så godt. Jeg liker å gå turer, og har bestemt meg for å starte på treningssenter. En stor takk til Lectinect K2 Superior.

Ove Myhre, Bergen

– Ubehaget forsvant med tilskudd av vitamin K2

Jeg har nå brukt Lectinect K2 Superior i ca. 1 ½ år. Før hadde jeg store problemer med å gå turer, da jeg hadde plager med fotsålene og  ryggen. Jeg måtte gi meg etter rundt 500 meter. Men etter ca. 6 mnd. bruk av Lectinect K2 Superior kunne jeg gå lange turer!

Etter en operasjon  ryggen i 1999 orket jeg ingenting. Det var så mye plager med i legger og lår at det gikk utover nattesøvnen. Ubehaget gjorde også at jeg var ofte borte  fra jobben. Bank i bordet – etter at jeg begynte å bruke Lectinect K2 Superior ert nå gått 1 år siden siste fraværsdag. Pusten og kondisjonen er også mye bedre. Nå går jeg lange turer på fjellet 2-3 ganger i uken. Føler meg kjempebra, takket være Lectinect K2 Superior!

Anne Britt Waaler, Enebakk

– Dette hjalp mot fotplagene mine

Jeg hadde mye ubehag i kroppen, særlig i føttene. Tærne låste seg, og det kjentes ut som nervene lå utenpå, og snørte seg sammen, noe som var svært ubehagelig. Dette var jeg plaget med noen år, og måtte både massere og stå opp mange ganger om natten. Så bestemte jeg meg for å prøve Lectinect K2 Superior, og tro det eller ei, men det tok ikke lang tid før jeg merket forskjell. Nå må jeg verken massere eller stå opp om natten. Når man har vært plaget i mange år, og ingenting hjalp, så vil jeg påstå at det er takket være Lectinect K2 Superior at jeg nå har det bra 🙂 Takk.

Bjarne Verdal, Fossdal

– Knærne mine ble mye bedre

Jeg kan i hvert fall bekrefte at for min del så er effekten helt fantastisk. Knærne mine er ikke til å kjenne igjen. Før måtte jeg holde meg i rekkverket når jeg gikk ned trappen, nå går jeg helt normalt. Og turer i skog og mark er ikke lengre vanskelig. Jeg har prøvd mye rart, men det er første gang i mitt liv at jeg med hånden på hjertet kan skryte noe sånn opp i skyene. Så jeg vil absolutt anbefale det til de som problemer med knoklene

INVITASJON

Prøv K2 Superior GRATIS* i 30 dager!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve K2 Superior GRATIS* i 30 dager