Norske forskere fant svaret – dette hjelper skjelettet ditt

Inger Reidun Aukrust, doktor i organisk kjemi fra Universitetet i Oslo har funnet løsningen. 

Inger Reidun Aukrust, doktor i organisk kjemi fra Universitetet i Oslo har funnet løsningen. 

Viktig med stabilitet i produktet – endte med dobbel innkapsling

Manglende innhold av vitamin K2 skyldes problemer med stabilitet i produktene. Det avgjørende er at mengden vitaminer ikke reduseres fram til kunden skal konsumere det, gjerne 1 år etter produksjonen.

De vitaminene vi bruker er dokumenterte, og derfor har ekspertene i EFSA (EUs Mattilsyn) godkjent helsepåstander om virkning på hjerte og blod. Vitamin K2 bidrar til en normal blodlevring.

Forskerne har også tilsatt Vitamin D som bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet. Og som første vitamin K2 produkt i Norge har de vitamin B1 (tiamin) som bidrar til hjertets normale funksjon og energivitaminet B12 som bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse.

– Vi valgte «Rolls Royce-versjonen».

Når vi blir eldre brytes benmassen raskere ned, som gjør at benstyrken kan svekkes og tåle mindre enn tidligere. Norge ligger på verdenstoppen når det gjelder plager relatert til benhelsen. Doktor Inger Reidun Aukrust og Kappa Bioscience i Oslo har utviklet en unik vitamin K2-ingrediens.   

– Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normale knokler og normal blodlevring. Dette er to store helsegevinster, sier Aukrust, før hun fortsetter:

– Etter hvert ble konklusjonen at innkapslingen av vitaminene er det avgjørende punktet. Vi valgte «Rolls Royce-versjonen» med en dobbel innkapsling av vitaminene. Kort fortalt gjør den valgte innkapslingen at det kommer minimalt med luft i kontakt med vitaminene. Dette er igjen avgjørende for stabiliteten på produktet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dokumenterte helseeffekter, godkjent av EFSA

Lectinect bruker nettopp den unike K2-ingrediensen som Inger Reidun Aukrust og hennes team har utviklet. Derfor bruker vi Superior i produktnavnet. Lectinect K2 Superior inneholder de dokumenterte vitaminene K2, D, B1 og B12. Disse gir deg viktige helsegevinster – for immunforsvar, overskudd, muskler, knokler, hjertet og blodkoaguleringen. 

– Jeg hadde så mye plager i legger og lår at det gikk utover nattesøvnen. Det var også utfordrende å gå turer da jeg hadde mye ubehag i både ryggen og fotsålene. Ofte måtte jeg gi meg etter 500 meter. Etter 6 måneders bruk av Lectinect K2 Superior kunne jeg gå lange turer, forteller en fornøyd Ove Myhre fra Bergen.

Ikke fortsett med et liv med fysiske utfordringer, når du ikke må. Prøv Lectinect K2 Superior gratis* i 30 dager.

Disse helsegevinstene kan du få fra vitaminene i Lectinect K2 Superior:

Vitamin K2 bidrar til:
– normal blodlevring
– å opprettholde normale knokler

Vitamin B1 (tiamin) bidrar til:
– hjertets normale funksjon

Vitamin B12 bidrar til:
– å redusere trøtthet og utmattelse
– normal energiomsetning

Vitamin D bidrar til:
– å opprettholde normale knokler
– normale kalsuimnivåer i blodet
– normalt opptak/utnyttelse av kalsium og fosfor
– å opprettholde normal muskelfunksjon
– immunsystemets normale funksjon
 -å opprettholde normale tenner

INVITASJON

Prøv K2 Superior GRATIS* i 30 dager!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve K2 Superior GRATIS* i 30 dager

Dette forteller kundene av Lectinect K2 Superior:

Astrid Eriksen, Lillehammer

– Nå er armen min blitt bra

Jeg slet med en dårlig arm, og hadde ikke særlig mye overskudd. Men så kom jeg over Lectinect K2 Superior, og det gjorde susen! Allerede etter tre ukers bruk har jeg fått overskudd «deluxe», og kan bruke den armen som før var dårlig.

Nå føler jeg meg sterkere, og det gjør bare så godt. Jeg liker å gå turer, og har bestemt meg for å starte på treningssenter. En stor takk til Lectinect K2 Superior.

Ove Myhre, Bergen

– Ubehaget forsvant med tilskudd av vitamin K2

Jeg har nå brukt Lectinect K2 Superior i ca. 1 ½ år. Før hadde jeg store problemer med å gå turer, da jeg hadde plager med fotsålene og  ryggen. Jeg måtte gi meg etter rundt 500 meter. Men etter ca. 6 mnd. bruk av Lectinect K2 Superior kunne jeg gå lange turer!

Etter en operasjon  ryggen i 1999 orket jeg ingenting. Det var så mye plager med i legger og lår at det gikk utover nattesøvnen. Ubehaget gjorde også at jeg var ofte borte  fra jobben. Bank i bordet – etter at jeg begynte å bruke Lectinect K2 Superior ert nå gått 1 år siden siste fraværsdag. Pusten og kondisjonen er også mye bedre. Nå går jeg lange turer på fjellet 2-3 ganger i uken. Føler meg kjempebra, takket være Lectinect K2 Superior!

Anne Britt Waaler, Enebakk

– Dette hjalp mot fotplagene mine

Jeg hadde mye ubehag i kroppen, særlig i føttene. Tærne låste seg, og det kjentes ut som nervene lå utenpå, og snørte seg sammen, noe som var svært ubehagelig. Dette var jeg plaget med noen år, og måtte både massere og stå opp mange ganger om natten. Så bestemte jeg meg for å prøve Lectinect K2 Superior, og tro det eller ei, men det tok ikke lang tid før jeg merket forskjell. Nå må jeg verken massere eller stå opp om natten. Når man har vært plaget i mange år, og ingenting hjalp, så vil jeg påstå at det er takket være Lectinect K2 Superior at jeg nå har det bra 🙂 Takk.

Bjarne Verdal, Fossdal

– Knærne mine ble mye bedre

Jeg kan i hvert fall bekrefte at for min del så er effekten helt fantastisk. Knærne mine er ikke til å kjenne igjen. Før måtte jeg holde meg i rekkverket når jeg gikk ned trappen, nå går jeg helt normalt. Og turer i skog og mark er ikke lengre vanskelig. Jeg har prøvd mye rart, men det er første gang i mitt liv at jeg med hånden på hjertet kan skryte noe sånn opp i skyene. Så jeg vil absolutt anbefale det til de som problemer med knoklene

INVITASJON

Prøv K2 Superior GRATIS* i 30 dager!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve K2 Superior GRATIS* i 30 dager

Hjem | Ingredienser | Kjøpsvilkår | Personvern