Ingredienser

Kosttilskudd: K2 Superior

Anbefalt døgndose (DD): 1 tablett – Tabletter per pakke: 30
Mengde per:1 tablett% ref *
Vitamin K2200 µg (mikrogram)(267 % *)
Vitamin D340 µg (mikrogram)(800 % *)
Vitamin B11,1 mg (milligram)(100 % *)
Vitamin B122,5 µg (mikrogram)(100 % *)

* % av daglig referanseinntak. Referanseinntak er en samlepost for døgnbehovet for barn, menn og kvinner.

Ingredienser: Fyllstoff (cellulose),vitamin K2 (menaquinon-7), vitamin B1/tiamin (tiaminmononitrat), vitamin D3 (kolekalsiferol), vitamin B12 (cyanokobalamin), overflatebehandlingsmiddel (kalsiumfosfater, magnesiumsalter av fettsyrer).

Laktose og gluten: Lectinect K2 Superior er laktose- og glutenfritt

Vår vitamin K2 fremstilles med utgangspunkt fra naturlige kilder som blant annet blomsten geranium og roseolje. For å lage et vitamin med garantert renhet og garantert mengde vitamin K2 gjennom hele holdbarhetstiden, må det foretas en bearbeiding. En såkalt «syntetisk» prosess er i våre øyne ikke negativt, da det betyr at produktet fremstilles etter samme grunnprinsipper som farmasøytiske produkter.

Merknader:

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Ved mistanke om sykdom skal lege konsulteres.

Brukere av blodfortynnende legemidler:

De skal konsultere sin lege før bruk av vitamin K, siden dette kan påvirke effekten av medisinen. De som går på slike medisiner skal derfor ikke bruke Lectinect K2 Superior med mindre det er godkjent av fastlegen.

Kan våre produkter brukes sammen med legemidler?

Alle våre produkter er kosttilskudd som ikke er testet på samme måte som legemidler. Derfor anbefaler vi at man konsulterer sin lege for å høre om man kan bruke produktet sammen med aktuelle legemidler.

Kan produktene brukes av gravide og ammende?

Gravide og ammende må konsultere lege før bruk av kosttilskudd.

Kan våre produkter brukes av barn?

På generelt grunnlag anbefaler vi at produktene oppbevares utilgjengelig for barn, og at man ikke gir disse til barn under 3 år.