Norske forskere med revolusjonerende funn:

SPIS DETTE HVER DAG, OG FÅ TILBAKE NORMAL FUNKSJON I SKJELETTET

Hvor mye dårligere har ditt skjelett blitt med årene?

Det er mange potensielle årsaker til at knoklenes funksjon ikke er normal. Med det mener vi at kroppen vil måtte jobbe hardt for å opprettholde det samme nivået som tidligere. Vitaminer fungerer som katalysatorer for alle reaksjonene som skjer i kroppen, og K2 har bevist at den kan bidra til å opprettholde normale knokler og normal blodlevring.

Når vi blir eldre brytes benmassen raskere ned, som gjør at benstyrken kan svekkes og tåler mindre enn tidligere. Norge ligger på verdenstoppen når det gjelder plager relatert til benhelsen. Doktor Inger Reidun Aukrust og Kappa Bioscience i Oslo har utviklet en unik ingrediens som har vist seg svært effektivt mot nettopp dette.

Astrid Eriksen fra Lillehammer slet med en dårlig arm og lite overskudd

Rundt 30 prosent av norske befolkningen oppgir at de har ubehag i kroppen. Det ser ut til å ha vært en svak økning i forekomsten de seneste årene, og flere kvinner enn menn rammes. Mange opplever ubehaget slik at de må holde seg borte fra jobb. Søvnvansker har blitt forbundet med økt forekomst av ubehag, og kan være en årsak til at mange sliter med å få seg en god natts søvn. 

Astrid Eriksen fra Lillehammer liker å holde seg aktiv med gåturer. En dårlig arm og lite overskudd gjorde det til tider vanskelig å komme seg ut på tur. Hverdagen ble vanskeligere på grunn av dette, og hun søkte etter hjelp mot plagene.

– Jeg slet med en dårlig arm, og hadde ikke særlig mye overskudd. Men så kom jeg over Lectinect K2 Superior, og det gjorde susen! Allerede etter tre ukers bruk har jeg fått overskudd «deluxe», og kan bruke den armen som før var dårlig. Nå føler jeg meg sterkere, og det gjør bare så godt. Jeg liker å gå turer, og har bestemt meg for å starte på treningssenter. En stor takk til Lectinect K2 Superior, forteller Astrid. 

Hva inneholder dette kosttilskuddet?

Vitamin K2 finnes naturlig i kroppen, men når du blir eldre klarer ikke lengre kroppen å produsere nok. Om du får i deg dette hver dag, vil skjelettet og knoklene få tilbake sin normale funksjon.

Kosttilskuddet inneholder en svært viktig ingrediens for skjelett og knokler. De andre ingrediensene bidrar til blant annet normal blodlevring, å opprettholde hjertets normale funksjon, redusere trøtthet og utmattelse, og gjenopprette normal muskelfunksjon. 

Ove Myhre fra Bergen fikk en helt ny hverdag uten plager

– Det hele begynte da jeg hadde en stor operasjon i ryggen i 1999, forteller Ove Myhre fra Bergen. Jeg orket ingenting. Jeg hadde så mye plager i legger og lår at det gikk utover nattesøvnen. Det var også utfordrende å gå turer da jeg hadde mye ubehag i både ryggen og fotsålene. Ofte måtte jeg gi meg etter 500 meter. Etter 6 måneders bruk av dette, kunne jeg gå lange turer! Nå går jeg lange turer på fjellet 2-3 ganger i uken. Min kone er også blitt fast bruker av produktet. 

Kosttilskuddet inneholder anerkjente og dokumenterte vitaminer. Ekspertene i EFSA (EUs Mattilsyn) har godkjent helsepåstander om virkning på hjerte og blod. Dette bidrar til en normal blodlevring. Det er også tilsatt Vitamin D som bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet. Og som første kosttilskuddet av denne typen i Norge, har de vitamin B1 (tiamin) som bidrar til hjertets normale funksjon og energivitaminet B12 som bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse.

Hvorfor bruke dette kosttilskuddet?

– Jeg kan i hvert fall bekrefte at for min del så er effekten helt fantastisk. Knærne mine er ikke til å kjenne igjen. Før måtte jeg holde meg i rekkverket når jeg gikk ned trappen, nå går jeg helt normalt. Og turer i skog og mark er ikke lengre vanskelig. 

Dette forteller Bjarne Verdal fra Fossdal, før han fortsetter:

– Jeg har prøvd mye rart, men det er første gang i mitt liv at jeg med hånden på hjertet kan skryte noe sånn opp i skyene. Så jeg vil absolutt anbefale det til de som problemer med knoklene!

– Jeg ble kvitt plagene, etter mange år!

– Jeg hadde mye ubehag i kroppen, særlig i føttene. Tærne låste seg, og det kjentes ut som nervene lå utenpå, og snørte seg sammen, noe som var svært ubehagelig. Dette var jeg plaget med noen år, og måtte både massere og stå opp mange ganger om natten. 

Dette forteller Anne Britt Waaler fra Enebakk, før hun fortsetter:

– Jeg bestemte meg for å prøve å spise dette hver dag, og tro det eller ei, men det tok ikke lang tid før jeg merket forskjell. Nå må jeg verken massere eller stå opp om natten. Når man har vært plaget i mange år, og ingenting hjalp, så vil jeg påstå at det er takket være dette at jeg nå har det bra. Takk!

I mange år slet Anne Britt Waaler med ubehag og plager i kroppen, i likhet med 1,5 millioner nordmenn. For de fleste er det ikke farlig, men langvarige plager av denne typen kan i øke risikoen for langt mer alvorlige plager.

1,5 millioner nordmenn sliter med ubehag og fysiske plager knyttet til skjelett, knokler og muskler. Dette blir sett på som en av de mest utbredte plagene blant den eldre delen av befolkningen. Nå mener norske forskere at de kan ha funnet løsningen.

Kappa Bioscience i Oslo står bak utviklingen av den viktigste ingrediensen som brukes i kosttilskuddet, som nå har blitt en bestselger.

1,2 millioner nordmenn har ryggplager

Omtrent 1 av 4 har til enhver tid langvarige plager knyttet til muskel- og skjelettsystemet; det vil si om lag 30 prosent av kvinner og 20 prosent av menn. I løpet av 2019 hadde 32 prosent av alle nordmenn i alder 0-74 år kontakt med allmennlegetjenesten på grunn av tilstander knyttet til muskel- og skjelettsystemet. 

Dårlig rygg og ubehag med muskler og skjelett er blant de viktigste årsakene til redusert helse og nedsatt livskvalitet, og er en dominerende årsak til sykefravær og nedsatt arbeidsevne. 

Vi vil også fortelle deg om…

  • Hva du bør spise HVER DAG for skjelettet ditt…
  • Hvordan du kan bli kvitt ryggplagene…
  • Hvordan Ove fikk orden på ryggen…
  • Hvordan du kan få tak i tilskuddet…
  • Hvorfor det produseres i kroppen, men ikke i nok mengde…
  • … og hvorfor tusenvis av nordmenn spiser det hver dag
  • En av de enkleste måtene å bli kvitt plager tilknyttet skjelett og muskler…

Ryggplagene gikk utover nattesøvnen

Ove er en aktiv mann, men i mange år var han ikke det. I hele 20 år slet han med ettervirkningene etter en ryggoperasjon, som gjorde at han ikke orket å leve det aktive livet han var vant til.

– Jeg orket ingenting. Jeg hadde så mye plager i legger og lår at det gikk utover nattesøvnen!

Forskere mener at dette ikke i første omgang er et produkt som skal hjelpe deg med nattesøvnen, men det er et MEN…

Om du sliter med dårlig søvn, er det ofte en underliggende årsak, og ryggplager er blant de mest utbredte årsakene. 

– Etter 6 måneders bruk av dette kunne jeg gå lange turer! Nå går jeg lange turer på fjellet 2-3 ganger i uken, og jeg har fått tilbake nattesøvnen!

Bestselger siden 2015

Dette kosttilskuddet har en trygg brukshistorie og lange tradisjoner som i dag støttes av kliniske studier. Kombinasjonen av hovedingrediensen, sammen med kjente vitaminer som Vitamin B12, Vitamin D, samt Vitamin B1 (tiamin) gjør dette til et kosttilskudd som gir en forbedret blodlevring, normale knokler og normal energiomsetning. 

Den nye forskningen kan være med på å belyse alle de helsemessige fordelene man kan få.

Doktor Inger Reidun Aukrust og Kappa Bioscience i Oslo har funnet løsningen – det er hovedingrediensen vitamin K2. 

NORSKE FORSKERE FANT LØSNINGEN: DETTE HJELPER SKJELETTET DITT!

Manglende innhold av hovedingrediensen skyldes problemer med stabilitet i produktene. Det avgjørende er at mengden vitaminer ikke reduseres fram til kunden skal konsumere det, gjerne 1 år etter produksjonen. 

De vitaminene vi bruker er dokumenterte, og derfor har ekspertene i EFSA (EUs Mattilsyn) godkjent helsepåstander om virkning på hjerte og blod. Dette bidrar til en normal blodlevring. 

Det er også tilsatt Vitamin D, som bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet. Og som første vitamin K2 produkt i Norge har de vitamin B1 (tiamin) som bidrar til hjertets normale funksjon og energivitaminet B12 som bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse.

– Vi valgte «Rolls Royce-versjonen»

Vi bruker nettopp den unike ingrediensen som Inger Reidun Aukrust og hennes team har utviklet. Derfor bruker vi Superior i produktnavnet. Dette inneholder de dokumenterte vitaminene K2, D, B1 og B12. Disse gir deg viktige helsegevinster – for immunforsvar, overskudd, muskler, knokler, hjertet og blodkoaguleringen. 

4 gode grunner til å teste dette:


1. Bli kvitt ryggplagene

1,2 millioner nordmenn sliter med ryggplager. Alle har hver sin historie, og årsakene varierer. Det som er felles for de aller fleste, er at det går drastisk utover livskvaliteten. De mister nattesøvn, de orker ikke lengre å utføre daglige oppgaver, og kvalitetstid med de nærmeste blir frarøvet dem.

2. Få mer energi

Med mindre nattesøvn, kommer også mindre energi. I tillegg til den revolusjonerende måten å fremstille hovedingrediensen, finner du også energivitaminet B12 i produktet. Dette gir deg tilbake energinivået du kanskje mistet for mange år siden.

3. Norskutviklet kvalitetsprodukt

Hovedingrediensen er utviklet gjennom revolusjonerende forskning, utført av norske Kappa Bioscience. Dette er et kvalitetsstempel få, om noen, kosttilskudd av denne typen kan vise til. 

4. K2 Superior GRATIS* i hele 30 dager

Vitamin K2 gir utvilsomt store helsefordeler, og nå kan du teste det helt gratis*! Ved å kjøpe K2 gjennom k2superior.no, kjøper du direkte av Vision Healthcare Nordic AS. 

Tusenvis av nordmenn spiser dette hver dag!

Det har vært mange nyhetsoppslag de siste årene, som stiller spørsmålstegn ved nordmenns evne og vilje til å jobbe mot den nye folkeplagen: ryggplager og ubehag med muskler og skjelett.

Det skrives også mye om at du bør holde deg aktiv for å ikke bli dårligere i kroppen. Likevel gjøres det lite for å hjelpe DEG med å motvirke dette.

Kanskje har disse oppslagene vært medvirkende til salgseksplosjonen av dette kosttilskuddet – som har vise seg effektivt mot nettopp ryggplager, muskelplager og ubehag i skjelett og knokler.

Bjørn H. Andreassen i Lectinect – Vision Healthcare Nordic AS er begeistret over den enorme responsen:

– Det var en del år hvor etterspørselen etter K2 var synkende, men nå har det eksplodert! Det er naturlig at etterspørsel går i sykluser. Det er interessant å observere at et produkt som var stort for mange år siden, så til de grader har fått sin renessanse. Nå har vi dette kosttilskuddet på lager i Norge!

Vi feirer salgssuksessen og tusenvis av fornøyde kunder med å invitere deg til å prøve K2 Superior GRATIS* i hele 30 dager.

INVITASJON

Prøv K2 Superior GRATIS* i 30 dager!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve K2 Superior GRATIS* i 30 dager

Hjem | Ingredienser | Kjøpsvilkår | Personvern