Plager med ryggen?

Få hjelp til å opprettholde et normalt skjelett

Dokumentert effekt: Dette bidrar til normale ben og knokler!

Når vi blir eldre brytes benmassen raskere ned, noe som kan føre til at beinstyrken svekkes og tåler mindre enn tidligere. Konsekvensene av nedbrytning av benmasse kan være negative, spesielt hvis det fører til at skjelettet blir så svekket at det blir mer utsatt for brudd. 

Rammer de eldre – problematisk for nær halvparten

Norge ligger på verdenstoppen når det gjelder rygg- og skjelettplager. Langvarig ubehag og fysiske plager knyttet til skjelett, knokler og muskler blir sett på som en av de mest utbredte plagene blant den eldre delen av befolkningen.

Dette kan påvirke søvn, fysisk aktivitet og arbeidsevne, som igjen kan forverrer tilstanden. Det å leve med rygg- og skjelettplager er både fysisk og psykisk utfordrende. 

En norsk studie fant at 55% av personer over 65 år rapporterte om ryggplager, og at dette økte til 67% blant personer over 80 år. En annen norsk studie fant at 43% av personer over 65 år hadde plager knyttet til muskler og skjelett. 

I løpet av 2019 hadde 32 prosent av alle nordmenn i alder 0-74 år kontakt med allmennlegetjenesten på grunn av tilstander knyttet til muskel- og skjelettsystemet.

KILDER:  Tidsskrift for Den norske legeforening (2018), BMC Musculoskeletal Disorders 2 (2016)

Fikk problemer – måtte gi opp tur etter 500 meter

– Det hele begynte da jeg hadde en stor operasjon i ryggen i 1999, forteller Ove Myhre fra Bergen. Jeg orket ingenting. Jeg hadde så mye plager i legger og lår at det gikk utover nattesøvnen. Det var også utfordrende å gå turer da jeg hadde mye ubehag i både ryggen og fotsålene. Ofte måtte jeg gi meg etter 500 meter. Etter 6 måneders bruk av dette, kunne jeg gå lange turer! Nå går jeg lange turer på fjellet 2-3 ganger i uken. Min kone er også blitt fast bruker av produktet. 

Kosttilskuddet inneholder anerkjente og dokumenterte vitaminer. Ekspertene i EFSA (EUs Mattilsyn) har godkjent helsepåstander om virkning på hjerte og blod. Dette bidrar til en normal blodlevring. Det er også tilsatt Vitamin D som bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet. Og som første kosttilskuddet av denne typen i Norge, har de vitamin B1 (tiamin) som bidrar til hjertets normale funksjon og energivitaminet B12 som bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse.

Fantastisk effekt – knærne mine er ikke til å kjenne igjen!

– Jeg kan i hvert fall bekrefte at for min del så er effekten helt fantastisk. Knærne mine er ikke til å kjenne igjen. Før måtte jeg holde meg i rekkverket når jeg gikk ned trappen, nå går jeg helt normalt. Og turer i skog og mark er ikke lengre vanskelig. 

Dette forteller Bjarne Verdal fra Fossdal, før han fortsetter:

– Jeg har prøvd mye rart, men det er første gang i mitt liv at jeg med hånden på hjertet kan skryte noe sånn opp i skyene. Så jeg vil absolutt anbefale det til de som problemer med knoklene!

– Kjentes ut som nervene lå utenpå og snørte seg sammen

– Jeg hadde mye ubehag i kroppen, særlig i føttene. Tærne låste seg, og det kjentes ut som nervene lå utenpå, og snørte seg sammen, noe som var svært ubehagelig. Dette var jeg plaget med noen år, og måtte både massere og stå opp mange ganger om natten. 

Dette forteller Anne Britt Waaler fra Enebakk, før hun fortsetter:

– Jeg bestemte meg for å prøve å spise dette hver dag, og tro det eller ei, men det tok ikke lang tid før jeg merket forskjell. Nå må jeg verken massere eller stå opp om natten. Når man har vært plaget i mange år, og ingenting hjalp, så vil jeg påstå at det er takket være dette at jeg nå har det bra. Takk!

I mange år slet Anne Britt Waaler med ubehag og plager i kroppen, i likhet med 1,5 millioner nordmenn. For de fleste er det ikke farlig, men langvarige plager av denne typen kan i øke risikoen for langt mer alvorlige plager.

Oppdagelsen ga nobelpris i medisin

For mer enn 70 år siden oppdaget dansken Henrik Damm vitamin K. Han fikk senere nobelpris i medisin for dette. Kalsium er et av de viktigste mineralene som finnes i skjelettet, og er helt nødvendig for oppbygning av benvev og for å opprettholde skjelettets styrke og tetthet. Kalsium får de fleste nordmenn nok av i den daglige kosten, blant annet fordi vi spiser mye meieriprodukter. 

Dersom kroppen skal dra best nytte av kalsium, trenger den imidlertid hjelp. Vitamin D bidrar til normalt opptak av kalsium og videre til normale kalsiumnivåer i blodet.

Det er først i løpet av de siste 10-årene at forskerne har fått opp øynene for den helsemessige betydningen av vitamin K2. Det er flere grunner til at Vitamin K2 er viktig, men en av hovedgrunnene er at det bidrar til opprettholdelsen av en normal funksjon for skjelettet.

Hvorfor hjelper supervitaminet?

Regelmessig inntak av vitaminene K2 og D kan være første skritt på veien til en normal rygg uten plager. Grunnen til at supervitaminet kan hjelpe, handler om kosttilskuddets sammensetning og innkapsling.

Vitamin K2 finnes naturlig i kroppen, men når du blir eldre klarer ikke lengre kroppen å produsere nok

Kosttilskuddet har en svært viktig ingrediens for skjelett og knokler. De andre ingrediensene bidrar til blant annet normal blodlevring, å opprettholde hjertets normale funksjon, redusere trøtthet og utmattelse, og gjenopprette normal muskelfunksjon. 

UNIK INGREDIENS

En norsk studie viser at kun 1 av 4 produkter har den mengden av supervitaminet som loves på pakningen. Doktor Inger Reidun Aukrust og Kappa Bioscience i Oslo har utviklet en unik versjon av vitamin K2. 

Det avgjørende er at mengden vitaminer ikke reduseres fram til kunden skal konsumere, gjerne 1 år etter produksjonen. 

Fra null overskudd til treningssenter

Fikk overskudd deluxe
etter tre uker

Det å holde seg fysisk aktiv er et vanlig helseråd når det gjelder forebygging og lindring av rygg- og skjelettplager. Likevel kan ubehag gjøre dette problematisk.

– Jeg slet med en dårlig arm, og hadde null overskudd. Så kom jeg over dette kosttilskuddet, og det gjorde susen, sier Astrid Eriksen fra Lillehammer.

Energivitaminet B12 bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse. Sammen med supervitaminet K2, som bidrar til at knokler og bein holder seg normale, kan dette gi mindre plager og mer overskudd til å holde seg fysisk aktiv. 

–  Allerede etter tre ukers bruk har jeg fått overskudd «deluxe», og kan bruke den armen som før var dårlig. Nå er jeg sterkere, og det gjør bare så godt. Jeg liker å gå turer, og har bestemt meg for å starte på treningssenter. En stor takk til Lectinect K2 Superior!

Supervitamin som har hjulpet tusenvis

Norge ligger på verdenstoppen når det gjelder plager relatert til benhelsen. Vitamin K2 omtales omtales ofte som supervitaminet, fordi det har vist seg svært effektivt mot ryggplager, muskelplager og ubehag i skjelett og knokler. 

Hver måned bestiller over tusen nye brukere sin gratis prøvepakke, opplever nå mindre plager med rygg og skjelett.

SUPERIOR K2 inneholder supervitaminet K2 som har påvist positiv effekt for skjelett og blodlevring. Ekstra vitamin D bidrar til normalt opptak og utnyttelse av kalsium. I tillegg får du vitamin B1 som bidrar til normal hjertefunksjon, og energivitaminet B12, som motvirker trøtthet og utmattelse.

Disse helsegevinstene kan du få fra vitaminene i Lectinect K2 Superior:

Vitamin K2 bidrar til:
– normal blodlevring
– å opprettholde normale knokler

Vitamin B1 (tiamin) bidrar til:
– hjertets normale funksjon

Vitamin B12 bidrar til:
– å redusere trøtthet og utmattelse
– normal energiomsetning

Vitamin D bidrar til:
– å opprettholde normale knokler
– normale kalsuimnivåer i blodet
– normalt opptak/utnyttelse av kalsium og fosfor
– å opprettholde normal muskelfunksjon
– immunsystemets normale funksjon
 -å opprettholde normale tenner

Slik virker det:

Ekspertene i EFSA (EUs Mattilsyn) har godkjent helsepåstander for samtlige vitaminer som inngår i Lectinect K2 Superior

Start et liv uten rygg og skjelettplager – prøv Lectinect K2 Superior gratis* i 30 dager!

Dårlig rygg og ubehag med muskler og skjelett er blant de viktigste årsakene til redusert helse og nedsatt livskvalitet, og er en vanlig årsak til sykefravær og nedsatt arbeidsevne.

Vitaminer er essensielle næringsstoffer som kroppen trenger for å fungere optimalt. De kan beskrives som katalysatorer for alle reaksjonene som skjer i kroppen, og K2 har bevist at den kan bidra til å opprettholde normale knokler og normal blodlevring. Det å sikre at kroppen får tilstrekkelig tilgang på supervitamin K2 kan medvirke til at du opprettholder en god benhelse. 

Ikke fortsett med et liv med fysiske utfordringer, når du ikke må. Gjør som flere tusen andre nordmenn. Prøv Lectinect K2 Superior gratis* i 30 dager.

Merk: Siden vitamin K2 bidrar til normal blodlevring, skal det ikke brukes sammen med blodfortynnende medisiner.

INVITASJON

Prøv K2 Superior GRATIS* i 30 dager!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve K2 Superior GRATIS* i 30 dager