ANNONSE

Norske forskere med revolusjonerende funn:

SPIS DETTE HVER DAG FOR NORMAL FUNKSJON I SKJELETTET

Hvorfor bør du prøve dette kosttilskuddet?

Ove Myhre fra Bergen fikk en helt ny hverdag uten plager

– Det hele begynte da jeg hadde en stor operasjon i ryggen i 1999, forteller Ove Myhre fra Bergen. Jeg orket ingenting. Jeg hadde så mye plager i legger og lår at det gikk utover nattesøvnen. Det var også utfordrende å gå turer da jeg hadde mye ubehag i både ryggen og fotsålene. Ofte måtte jeg gi meg etter 500 meter. Etter 6 måneders bruk av dette, kunne jeg gå lange turer! Nå går jeg lange turer på fjellet 2-3 ganger i uken. Min kone er også blitt fast bruker av produktet. 

Kosttilskuddet inneholder anerkjente og dokumenterte vitaminer. Ekspertene i EFSA (EUs Mattilsyn) har godkjent helsepåstander om virkning på hjerte og blod. Dette bidrar til en normal blodlevring. Det er også tilsatt Vitamin D som bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet. Og som første kosttilskuddet av denne typen i Norge, har de vitamin B1 (tiamin) som bidrar til hjertets normale funksjon og energivitaminet B12 som bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse.

– Jeg har prøvd mye rart, men det er første gang i mitt liv at jeg kan skryte noe sånn opp i skyene, sier Bjarne

– Jeg kan i hvert fall bekrefte at for min del så er effekten helt fantastisk. Knærne mine er ikke til å kjenne igjen. Før måtte jeg holde meg i rekkverket når jeg gikk ned trappen, nå går jeg helt normalt. Og turer i skog og mark er ikke lengre vanskelig. 

Dette forteller Bjarne Verdal fra Fossdal, før han fortsetter:

– Jeg har prøvd mye rart, men det er første gang i mitt liv at jeg med hånden på hjertet kan skryte noe sånn opp i skyene. Så jeg vil absolutt anbefale det til de som problemer med knoklene!

Hva inneholder dette kosttilskuddet?

Det finnes naturlig i kroppen, men når du blir eldre klarer ikke lengre kroppen å produsere nok. Norske forskere lokalisert i Oslo har nå funnet ut at om du spiser denne ingrediensen hver dag, kan skjelettet og knoklene få tilbake sin normale funksjon.

Kosttilskuddet har en svært viktig ingrediens for skjelett og knokler. De andre ingrediensene bidrar til blant annet normal blodlevring, å opprettholde hjertets normale funksjon, redusere trøtthet og utmattelse, og gjenopprette normal muskelfunksjon. 

Doktor Inger Reidun Aukrust og Kappa Bioscience i Oslo har utviklet hovedingrediensen.

NORSKE FORSKERE FANT LØSNINGEN: DENNE INGREDIENSEN KAN HJELPE SKJELETTET DITT!

Manglende innhold av hovedingrediensen skyldes problemer med stabilitet i produktene. Det avgjørende er at mengden vitaminer ikke reduseres fram til kunden skal konsumere det, gjerne 1 år etter produksjonen. 

De vitaminene vi bruker er dokumenterte, og derfor har ekspertene i EFSA (EUs Mattilsyn) godkjent helsepåstander om virkning på hjerte og blod. Dette bidrar til en normal blodlevring. 

Vi har også tilsatt Vitamin D som bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet. Og som første vitamin K2 produkt i Norge har de vitamin B1 (tiamin) som bidrar til hjertets normale funksjon og energivitaminet B12 som bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse.

– Vi valgte «Rolls Royce-versjonen»

Vi bruker nettopp den unike ingrediensen som Inger Reidun Aukrust og hennes team har utviklet. Derfor bruker vi Superior i produktnavnet. Dette inneholder de dokumenterte vitaminene K2, D, B1 og B12. Disse gir deg viktige helsegevinster – for immunforsvar, overskudd, muskler, knokler, hjertet og blodkoaguleringen. 

*Obs! Går du på blodfortynnende eller andre typer medisiner bør du alltid forhøre deg først med legen før du benytter deg av K2.

Ryggplagene gikk utover nattesøvnen

Ove er en aktiv mann, men i mange år var han ikke det. I hele 20 år slet han med ettervirkningene etter en ryggoperasjon, som gjorde at han ikke orket å leve det aktive livet han var vant til.

– Jeg orket ingenting. Jeg hadde så mye plager i legger og lår at det gikk utover nattesøvnen!

Forskere mener at dette ikke i første omgang er et produkt som skal hjelpe deg med nattesøvnen, men det er et MEN…

Om du sliter med dårlig søvn, er det ofte en underliggende årsak, og ryggplager er blant de mest utbredte årsakene. 

– Etter 6 måneders bruk av dette kunne jeg gå lange turer! Nå går jeg lange turer på fjellet 2-3 ganger i uken, og jeg har fått tilbake nattesøvnen!

Bestselger siden 2015

Dette kosttilskuddet har en trygg brukshistorie og lange tradisjoner som i dag støttes av kliniske studier. Kombinasjonen av hovedingrediensen, sammen med kjente vitaminer som Vitamin B12, Vitamin D, samt Vitamin B1 (tiamin) gjør dette til et kosttilskudd som gir en forbedret blodlevring, normale knokler og normal energiomsetning. 

Den nye forskningen kan være med på å belyse alle de helsemessige fordelene man kan få.


1. Bedre ryggplagene

1,2 millioner nordmenn sliter med ryggplager. Alle har hver sin historie, og årsakene varierer. Det som er felles for de aller fleste, er at det går drastisk utover livskvaliteten. De mister nattesøvn, de orker ikke lengre å utføre daglige oppgaver, og kvalitetstid med de nærmeste blir frarøvet dem.

2. Få mer energi

Med mindre nattesøvn, kommer også mindre energi. I tillegg til den revolusjonerende måten å fremstille hovedingrediensen, finner du også energivitaminet B12 i produktet. Dette gir deg tilbake energinivået du kanskje mistet for mange år siden.

3. Norskutviklet kvalitetsprodukt

Hovedingrediensen er utviklet gjennom revolusjonerende forskning, utført av norske Kappa Bioscience. Dette er et kvalitetsstempel få, om noen, kosttilskudd av denne typen kan vise til. 

4. K2 Superior GRATIS i hele 30 dager (frakt 55 kr)

Vitamin K2 gir utvilsomt store helsefordeler, og nå kan du teste det gratis (frakt 55 kr)! Ved å kjøpe K2 gjennom k2superior.no, kjøper du direkte av Vision Healthcare Nordic AS. 

Tusenvis av nordmenn spiser dette hver dag!

Det har vært mange nyhetsoppslag de siste årene, som stiller spørsmålstegn ved nordmenns evne og vilje til å jobbe mot den nye folkeplagen: ryggplager og ubehag med muskler og skjelett.

Det skrives også mye om at du bør holde deg aktiv for å ikke bli dårligere i kroppen. Likevel gjøres det lite for å hjelpe DEG med å motvirke dette.

Kanskje har disse oppslagene vært medvirkende til salgseksplosjonen av dette kosttilskuddet – som har vist seg å kunne hjelpe mot nettopp ryggplager, muskelplager og ubehag i skjelett og knokler.

Bjørn H. Andreassen i Lectinect – Vision Healthcare Nordic AS er begeistret over den enorme responsen:

– Det var en del år hvor etterspørselen etter K2 var synkende, men nå har det eksplodert! Det er naturlig at etterspørsel går i sykluser. Det er interessant å observere at et produkt som var stort for mange år siden, så til de grader har fått sin renessanse. Nå har vi dette kosttilskuddet på lager i Norge!

Vi feirer salgssuksessen og tusenvis av fornøyde kunder med å invitere deg til å prøve K2 Superior GRATIS i hele 30 dager (frakt 55 kr).

INVITASJON

Prøv K2 Superior GRATIS i 30 dager (frakt 55 kr)!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve K2 Superior GRATIS i 30 dager (frakt 55 kr)

Kilde: Stabilitetsstudien: http://www.nutraingredients.com/Promotional-Features/Vitamin-K2-MK-7-A-stability-challenge-a-market-study

Disclaimer: Personene som er nevnt på denne siden er ekte kunder som selv bruker produktene og uttrykker sin egen mening om deres effekt i anmeldelsene. Resultatene kan variere fra person til person. Dette nettstedet er kun til informasjonsformål og erstatter på ingen måte en personlig konsultasjon, undersøkelse eller diagnose av en lisensiert lege. Innholdet på dette nettstedet er ikke for selvdiagnose. Dette produktet er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre sykdom.